Gönderen Konu: Son bir ayda Azerbaycanda kac tane cami baglandi ve yikildi  (Okunma sayısı 500 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı عليه

• *
  • toprak post allah dost

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

[color=green]Son bir ayda Azerbaycanda kac tane cami baglandi ve yikildi

Aziz forum kullanicilari. Ben Azerbaycandan yaziyorum. Lutfen şurada okuduklarinizi kendi arkadaslariniza ve Turkiyede tanidiginiz tum basina yayiniz.

2009 yilinda Azerbaycanain bas kendi Baku- Islam medeniyyet paytaxti (medeni baskenti) secilib.
Baku Islam medeni Baskenti oldukdan hemen sonra Aliyevin hakimiyyeti tarafindan Azerbaycanda olan camilere karsi tadbirler baslattilar.

İlk once Yevlah şehrinde caminin arazileri satilmaya baslatildi. Bu olayin Uzerinden 1 hafta gecmemis Bakudeki Turk Camisini ve Nahcivandaki Turk camisini kapattilar.

Daha osnra ise Baku şehrini merkezinde olan "Peygamberimiz Muhammed" camisini gece iken yerle bir etdiler.

Şimdi de Hazar denizinde bulunan Petrol adasinda Camiyi baglatmişlar ve orani sokmeyi planliyorlar.

Arkadaşlar bu Allahsiz Aliyev hakimiyyetine dur demenin zamani gelmedimi? butun turkiyede yaşayan ve kalbi Allah diyen her kesi şu olayi kinamaya çagiriyorum. Ve lutfen yukaridaki haberi tum basina yayiniz ki, her kesin bundan haberi olsun.

Camilerin yikilmasi ve baglanmasi ile ilgili tum haberleri buradan takib ede bilirsiniz[/url]

alıntı
[/color]
Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

nur_yolcusu

• Ziyaretçi
Ynt: Son bir ayda Azerbaycanda kac tane cami baglandi ve yikildi
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2009, 14:54:25 »
 ::razi::

Çevrimdışı Defne

• *
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2009, 21:18:16 »
yazık yazık musibeti fiilleriyle çağırıyorlar... :hm:

::razi:: :cicek1:
Sana bakma lezzetini arzu eden şu gözlere azap etme!!!

Çevrimdışı خضرا

• *
  • ربنا افرغ علينا صبرا و ثبت اقدامنا
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2009, 19:06:04 »
Bu Azerbaycan'a ne oluyor anlamıyorum ki? Dertleri neymiş?

Bir de "Bakü İslam Medeni Başkenti"ymiş. "Medeni" olmayı, şu bizim (güya) "laik" ve "çağdaş" geçinen, görünen ve bu isimler altında olmadık işler yapan şahıslar gibi anlıyorlar sanırım.

Bu ünvan Bakü'den, camilere yaptıkları bu çirkinliklerden, gayet "medeniyetten" uzak ve "zorba" davranışlarında dolayı geri alınmalı.
  يا رب بن بنى بيراقديغمده سن بنى بيراقما

Çevrimdışı ESLEM

• *
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2009, 19:06:32 »
"Bacımın başaörtüsü batmakta zalimin gözüne, acırım tükrüğe vallahi tükürsem yüzüne"
                M.Akif ERSOY

Çevrimdışı قدوه

• *
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2009, 19:13:37 »
Efendime hasret gönlüm

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler