Gönderen Konu: "sirke kaynatılınca haram" doğru mudur? Cevaplarınızı yazınız lütfen.  (Okunma sayısı 834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı صحراء

• *

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

Dikkatimi çeken bir yorum gördüm bilgileri olan lütfen kaynaklarıyla beraber cevap yazsın inş. Bunu ilk defa duyduğum için soruyorum.

"Sirke kaynatılınca haram"  Ne derece doğrudur acaba?
Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı قدوه

• *
ben öle bişey duymadım kardeş ama bilmiom bende merak ettim  :??:
Efendime hasret gönlüm

Çevrimdışı عباس

• Mütalaacı
  • *
bugüne kadar böyle birşey duymadım ayrıca özellikle balık pişirirken yağın içine 1 kaşık sirke katıyorum. Evin içinin balık kokusu olmasını önlüyor, ayrıca mutfakta çok geniş bi kullanım alanına sahiptir sirke.. (fazla katarsanız balık sirkeli kokuyo.. :laugh:  :D )

::gul1::  ::xgul::

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde
Cenneti vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde..
Mehmet Akif Ersoy

Çevrimdışı صحراء

• *

bugüne kadar böyle birşey duymadım ayrıca özellikle balık pişirirken yağın içine 1 kaşık sirke katıyorum. Evin içinin balık kokusu olmasını önlüyor, ayrıca mutfakta çok geniş bi kullanım alanına sahiptir sirke.. (fazla katarsanız balık sirkeli kokuyo.. :laugh:  :D )

Hayy Allah balık pişirme püf noktaları olmuş tarifiniz.  :laugh: Biz çok yemediğimiz için yiyenlerin işine  yarayacaktır eminim öneriniz. :hıhı:
Yalnız bana bu sorunun ciddi manada açıklaması lazım çok merak ettim. Araştırıyorum sonuç yok. :aglym:

Çevrimdışı Edirne

• *

Allah razı olsun ben bunu bilmiyordum demek bir kaşık sirke kokuyu engelliyor.
Bu konu hakkında bilgim yok ilk defa duyuyorum.

Çevrimdışı Defne

• *
Sahra kardeş açıklamalı bilgi istediğnizden cevap yazamadım yoksa görmediğimden değil ama hiç bilmiyorum... :hm: :cicek1:
Sana bakma lezzetini arzu eden şu gözlere azap etme!!!

Çevrimdışı عباس

• Mütalaacı
  • *

Allah razı olsun ben bunu bilmiyordum demek bir kaşık sirke kokuyu engelliyor.
Bu konu hakkında bilgim yok ilk defa duyuyorum.

mutfakla alakadar bişeyler yazdım ama bitiremediğim için yayınlayamadım.. mübarek kış ayı gelsin bi bakarız..

Sirkenin kaynatılınca mevzusuna gelince bizlerde bi sorup suşturalım.. bişey bulursam yazarım..

::razi::

Mehmet Akif Ersoy

Çevrimdışı عباس

• Mütalaacı
  • *
selamünaleyküm kardeşlerim isim veremem ama çooook sağlam bi kaynaktan doğrudan kendim sordum. Cevap: Kaynayınca sarhoşluk vermiyorsa helaldir.

Mehmet Akif Ersoy

ravza

• Ziyaretçi
İlk kez duydum.. Çok ilginç, ama sanmıyorum, zira bence böyle ehemmiyyetli bir
konu kitaplarda yazardı..

Çevrimdışı صحراء

• *

selamünaleyküm kardeşlerim isim veremem ama çooook sağlam bi kaynaktan doğrudan kendim sordum. Cevap: Kaynayınca sarhoşluk vermiyorsa helaldir.

Bu şekilde ben de duydum fakat kaynak olması lazım. Başkalarına gösterebilmek için.

:gul3:

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
  • Elhamdülillah düzeliyor!

Kardeş, sarhoşluk verip vermediği nasıl anlaşılacak???? Belkide içinde az bir miktar vardır. İnsan onu anlayamazki!!
Mübarek kabemizin içi (Video)
En fedakar ANNELER (Video)

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler