Gönderen Konu: Ölüme ne kadar yakınız_Buyurun tefekkür edelim  (Okunma sayısı 353 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
  • Elhamdülillah düzeliyor!
Ölüme ne kadar yakınız_Buyurun tefekkür edelim
« : 20 Ağustos 2010, 16:02:12 »

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

1. Video

2.Video

İzleyen kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum.
Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
Mübarek kabemizin içi (Video)
En fedakar ANNELER (Video)

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

Çevrimdışı عباس

• Mütalaacı
  • *
Ynt: Ölüme ne kadar yakınız_Buyurun tefekkür edelim
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2010, 18:39:36 »
:rıza:

aklıma ilk  gelen şu oldu: Efendimiz sav buyuruyorlar; nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz, nasıl dirilirseniz öyle haşrolunursunuz.  Rabbim sen bizleri rızan dairesinde yaşat, emaneti kabz etme zamanına kadar bizi emanette emin kıl  :aminn:

ayrıca "lezzetleri acılaştıran ölümü çok zikrediniz" diye tavsiyede bulunan Efendimizin sav tavsiyelerini bize lisanı hal ile hatırlattığın için  :rıza:

:cicek5:  ;D  ::alkis::

::gul1::  ::xgul::

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde
Cenneti vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde..
Mehmet Akif Ersoy

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
  • Elhamdülillah düzeliyor!
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2010, 20:57:03 »
 :aminn: :aminn: ecmain abi
Mübarek kabemizin içi (Video)
En fedakar ANNELER (Video)

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

Çevrimdışı necmi

• *
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2010, 11:20:18 »
Kardeşim  :rıza:
videolar dehşetliydi etkiledi ve düşündürdü,hepimizin ölümü anarak tefekkür etmesi gerekiyor.Öldük musalla taşına konduk kabrimize girdik az sonra sorgu melekleri gelecek cevabımız nasıl olacak. Bunları düşünerek şu ana kadar bize verilen ömür sermayesini ne kadar hak rıza için harcadık.ne kadarını kendimiz için harcadık. Aklıma "insanlar uykudadırlar ancak öldüklerinde uyanırlar" hadisi şerifi geldi.Bu hadisi ilk okuduğum zaman çok etkilenmiştim Rabbim uyumayanlardan eylesin.
Rabbim cümlemizin hizmetlerini daim kılsın günahlarımıza kefaret eylesin. Güzel yaşalım güzel ölelim,güzel dirilelim güzel haşrolunalım inşAllah..

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

Seo4Smf Tagleri: