0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler
birincisini siz yapın inş. yapmak isteyene veriyoruz onlar kırmıyorlar duasını yapıyorlar
Alıntı yapılan: كنج مسلمان - 10 Mayıs 2009, 21:20:48birincisini siz yapın inş. yapmak isteyene veriyoruz onlar kırmıyorlar duasını yapıyorlarTamam bir perşembe seheri ya da cuma günü inşallah duasını yapayım. En ziyade insanı tahrik eden merakmış. Bir de en ziyade insanın başına iş -dua işten bile sayılmaz, benimki sadece latife- çıkaran da merak sanırım.
Alıntı yapılan: خضرا - 10 Mayıs 2009, 21:26:51Alıntı yapılan: كنج مسلمان - 10 Mayıs 2009, 21:20:48birincisini siz yapın inş. yapmak isteyene veriyoruz onlar kırmıyorlar duasını yapıyorlarTamam bir perşembe seheri ya da cuma günü inşallah duasını yapayım. En ziyade insanı tahrik eden merakmış. Bir de en ziyade insanın başına iş -dua işten bile sayılmaz, benimki sadece latife- çıkaran da merak sanırım. ayın son haftasında yaparsınız
bu hatimler ne için okunuyo sebeb var mı
yeter de acaba başka bi sebeb olabilir mi dedim ALLAH kabul etsin
:maşAllah: yahu birincisi ne çabuk bitti. Daha mayıs ayının yarısına gelmedik. Ben de 3 adet aldım.Kalan: 37Acaba bu hatimlerin duasını kim yapıyor, ya da nasıl yapılıyor? Sadece merak...