Gönderen Konu: Kimse sebep olmadığı sorunun sorumlusu değildir  (Okunma sayısı 406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan ISLAM

• II. Üyelerarası Avatar Yarışması Üçüncüsü
  • *

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

“Kimse sebep olmadığı sorunun sorumlusu değildir; parçası da olsa üzülmemelidir. Kimse kimseden ahlakı dışında bir nedenle üstün değildir. Başarı meşhur ve zengin olmak değil, Allahın verdiği imkanları iyi niyetle ve elinden geldiği kadar değerlendirmektir. Allaha dost olmayı başaramayanın tüm başarısı bir gün sıfırlanır. Görevini yapan karınca da olsa, zirveye çıkacağı gün gelir. Kimsenin değil, kendi kusurlarımla ilgilenmeliyim. Bana verilen yetenekler Yaradana verdiğim hizmet sözlerimdir. Siyaset, ideolojiler, sağ, sol filan hepsi palavra; her biri ayrı bir odağın çirkin çıkarlarına hizmet ediyor. Allahı sevmeyen insanı sevemez; insanı sevmeyenin kalbimde sinek kadar değeri yok.”

Muhammed Bozdağ
Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
"Her söylediğin hak olsun. Fakat her hakkı söylemeye senin hakkın yoktur. Her dediğin doğru olmalı. Fakat her doğruyu demek doğru değildir." (Bediuzzaman)

Çevrimdışı فرزان بداع

• *
Ynt: Kimse sebep olmadığı sorunun sorumlusu değildir
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2010, 21:53:31 »
 ::razi::    :alkis1: ::alkis::  bu adamın kıtaplarını gercekten cok sevıyorum suan özellıkle ruhsal zeka SQ üzerine yazılmıs kişisel geişim kitabı okumak isteyenler  başlangıc için cok iyi bir kitap    :evt:

Çevrimdışı Hakan ISLAM

• II. Üyelerarası Avatar Yarışması Üçüncüsü
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2010, 22:11:16 »
::razi::    :alkis1: ::alkis::  bu adamın kıtaplarını gercekten cok sevıyorum suan özellıkle ruhsal zeka SQ üzerine yazılmıs kişisel geişim kitabı okumak isteyenler  başlangıc için cok iyi bir kitap    :evt:

:evt: :evt: :evt:
"Her söylediğin hak olsun. Fakat her hakkı söylemeye senin hakkın yoktur. Her dediğin doğru olmalı. Fakat her doğruyu demek doğru değildir." (Bediuzzaman)

Çevrimdışı فرزان بداع

• *
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2010, 22:22:53 »

:evt: :evt: :evt:

:evt: :evt:

;D ;) :alkis1: ::alkis::

Çevrimdışı sabrunnisa

• *
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2010, 00:35:55 »
 ::razi:: sayenizde yeni şeyler keşf ediyorum :cicek1:

Çevrimdışı محمود بك

• *
  • فاتح چيچك