Gönderen Konu: Hz. Hamza'ya hangi İslamcı gazete köşe yazdırırdı?  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı كنج مسلمان

• WebMaster
  • *
  • Site emanetçisi
    • www.nurunyolcusu.com

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

Uhud’u manşet haber yapmaya CESARETİNİZ olur muydu?

Heyy! Yazar çizer takımı!

Heyy ! Bol keseden alkolsüz yazılar yazan dini bütüncü muhafazakâr saltanat!

Heyy! Boyunun olmadığı yerde keçiye İslamcı Abdurrahman çelebi diyen magazin SİYERCİLERİ!

Heyy! Ramazanda ihale şirketlerinin reklamı altına imsakiye yazdıran mübarek kapitalist üstatlar.

Heyy! doğru söyleyeni dokuz inşaat alanından kovup “ BURDA GERÇEĞİ SÖYLEMEK TEHLİKELİ VE YASAKTIR” tabelasına sığınan mescit   müteahhitleri!

Heyy! Yayın kurulu toplantılarında çalışanlarından Hz. Hamza’nın yiğitliği gibi aslanlığı gibi mesai isteyen fakat Gazze katliamını, günün menüsü köşelerinde Dedem Korkut’un taziyesi gibi giren tiraj hatrına yaşayan pek cesur (!) medya patronları.

Kendi kılıcınıza sahip çıkmazsanız, başkalarının cengaverliğiyle övünmeye devam edersiniz üzgünüm! Taif’te taşlanan Peygamber için ağlayıp bir kez olsun taşlanmayı göze almamakla safınızı değil ikirciklikli din savunmanızı belli etmiş oluyorsunuz.

Ne bu mahallenin ahkâmcısıyım, Ne de karşı mahalleden tutulmuş paralı DİN KOÇU! Hiçbiri olmadığımı ispat edecek boş vaktim de yok! Olması gerekenin adı uzun zamandan beri “ Cesaret” , uzun zamandan beri PAŞA ÇAYI içerek vatan kurtarmaya çalışanların adı “ KAHRAMAN” uzun zamandan beri korsan namaz kılarak kamera imamı olanların adı “ KANAAT ÖNDERİ” ve uzun zamandan beri göbeği Akmerkez’de kesilen tikilerin TAKINTISI BAŞÖRTÜSÜ olmuş!  Yazdıklarımın arkasında durmuyorsam bırakın neyin önünde durduğuma Allah karar versin! Eğer bir gün bu gerçeklerin ÇİN MALI olduğu ispat edilirse o gün Feride kendini BOYKOT eder siz merak etmeyin!

Zamanın dürüstlüğü vakti geldiğinde DEVİR TÖRENİMİZİ gerçekleştireceğimiz toprağın alnı kadar açık!

Esra Elönü - Haber 7
Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı عباس

• Mütalaacı
  • *
Ynt: Hz. Hamza'ya hangi İslamcı gazete köşe yazdırırdı?
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2009, 17:16:44 »
güzel yazmış paylaşım için teşekkürler

::gul1::  ::xgul::

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde
Cenneti vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde..
Mehmet Akif Ersoy

Çevrimdışı خزائن خيالات

• *
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2009, 23:09:32 »
Ne bu mahallenin ahkâmcısıyım, Ne de karşı mahalleden tutulmuş paralı DİN KOÇU! Hiçbiri olmadığımı ispat edecek boş vaktim de yok! Olması gerekenin adı uzun zamandan beri “ Cesaret”   ::alkis:: ::alkis:: ::alkis::

bugun birilerine moralim cook bozuktu, bu yazıyıda okuyunca
canım tartısmak ıstedı bırden :P
YA İLAHİ...!

VARLIĞINI HİSSETTİR BANA.

LÜTFUNUN IŞIĞIYLA HOŞNUTLUĞUNUN YOLUNU GÖSTER BANA...

HİTABININ NEFHASIYLA YÜCE KATINA ÇIKAR BENİ....

Çevrimdışı مجاهد

• *
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2009, 19:34:54 »
 ::razi::

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

Seo4Smf Tagleri: