Gönderen Konu: ******* Görünenin Ötesi (Bakıpta neleri göremiyormuşuz) *********  (Okunma sayısı 787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
  • Elhamdülillah düzeliyor!

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

Hadisi şerif: “Bir saat tefekkür, bir sene ibadetten hayırlıdır”

Kardeşler, aşağıda linkini verdiğim program Samanyolu Galaksisinden tek bir atoma kadar yapılan resimlerle animasyon yolculuğudur. Adım adım galaksiler ve yıldızların arasından Güneş Sistemine, oradan Dünya'da bir ağaca ve ağacın hücrelerinden tek bir atomuna kadar olan gerçekte uzun ama program içinde kısa bir yolculuktur.

Bu programı meslektaş öğretmenler arkadaşlar öğrencileri için kullanabilecekleri gibi ufkunu genişletip, aslında günlük uğraş ve dertlerin makro alemde nedenli küçük olduğu konusunda biraz tefekkür etmek isteyen herkes kullanabilir.

Bu programı kullanmak ve çoğaltıp dağıtmak serbesttir.

http://www.safakdemir.com/Gorunenin_Otesi.zip

Lütfen izledikten sonraki düşüncelerinizi yazarsanız, diğerlerininde indirip izlemelerine vesile olursunuz. :inşAllah:
Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
Mübarek kabemizin içi (Video)
En fedakar ANNELER (Video)

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

Çevrimdışı صحراء

• *

Evet çok işe yarayacak inş.
Teşekkür ederiz

:gul3:

Çevrimdışı نفيسه

• *
:elh: :maş: :rıza:
Çok güzel,çok faideli olacak inşallah.
Yaprağı izlerken çok etkilendim..

Çevrimdışı طوبى

• II. Üyelerarası Avatar Yarışması İkincisi
  • *
ay gerçekten çok güzel kardeş emeğine sağlık devamını bekliyoruz  :inşAllah: :evt: :tsk:

Çevrimdışı دِدَرِنُرْ

• *
birkez daha Allah c.c büyüklüğünü ve sonsuz ilmini acizliğimizle göre bildiğimiz kadarını gördük ::razi::
Rahman ve Rahim olan Allah ın adıyla
1, Andolsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir.     
 2.3. Ancak, iman edip de sâlih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler, birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka
(Onlar ziyanda değillerdir).

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
amin ecmain

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

Çevrimdışı زهره نور

• *
  • ALLAHA yar olana her şey yar olur her şey yarar...
birkez daha Allah c.c büyüklüğünü ve sonsuz ilmini acizliğimizle göre bildiğimiz kadarını gördük ::razi::
daha önce bir arkadaş izletmişti tekrar oldu demeekki ihtiyacım varmış  :rıza: :rıza:

hizmet-i kuaniyyede bulunana
ya dünya ona küsmeli veya
o dünyaya küsmeli ta ihlas ile ciddiyyet ile
hizmet-i kuraniyyede bulunsun .....
[/font]

Çevrimdışı بدرقه

• *
  • ALLAH BES---GAYRISI HEVES
 :ALLAH: u ekber  :gul3:

::razi::
 :rıza:

Çevrimdışı MEHLİKA

• *
  • ALLAH IN SELAMI ALLAHTAN KORKANLARIN ÜZERİNE OLSUN
 Etrafta ilâhî rüzgârlar esiyor; kalp gözlerini örten perdeleri açıyor. İşte bu gözler Levh-i Mahfuzda, yazılı olan birtakım hakîkatleri görürler.
Görkemli boyutlarıyla insan aklının kavrama sınırlarını zorlayan evren, var olduğu ilk andan itibaren hassas dengeler üzerinde ve büyük bir düzen içerisinde, hiç şaşmadan işlemektedir. Bu muazzam evrenin nasıl var olduğu, nereye doğru gittiği, içindeki düzen ve dengeyi sağlayan kanunların nasıl işlediği ise her devirde insanların merak konusu olmuştur ve halen de olmaya devam etmektedir. Bilimadamları bu konularla ilgili sayısız araştırmalar yapmış, pek çok tez ve teori üretmişlerdir. Evrendeki düzen ve tasarımı akıl ve vicdanlarıyla değerlendiren bilimadamları için var olan kusursuzluğu açıklamak çok kolay olmuştur. Çünkü bu kusursuz tasarımın tüm evrene hakim olan üstün güç sahibi Allah tarafından yaratıldığı, düşünen ve akleden insanlar için açıkça gözler önüne serilmiş bir gerçektir. Allah bu açık gerçeği Kuran ayetlerinde de bildirmektedir:
Şüphesiz göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün art arda gelişinde temiz akıl sahipleri için gerçekten ayetler vardır. (A-li İmran Suresi, 190)

Fakat yaratılış delillerine gözlerini kapamaya çalışan bilimadamları, yıllardır ardı arkası kesilmeyen bu sorulara cevap vermekte çok büyük zorluklar çekmektedirler. Bilimsel gerçeklerle taban tabana zıt olan teorilerini savunmak için demagojilere, hiçbir bilimsel dayanağı olmayan gerçek dışı kuramlara, çok zorda kalınca ise sahtekarlıklara bile sığınmaktan bile çekinmemektedirler. Fakat 21. yüzyılın eşiğinde olduğumuz şu günlerde bilimsel alanda yaşanan her türlü gelişme bizi tek bir gerçeğe götürmektedir: Evren üstün bir güç ve sonsuz ilim sahibi olan Allah tarafından yoktan var edilmiştir.
Selam ve dua ile......

Çevrimdışı عباس

• Mütalaacı
  • *
güzel insanlar internet cafede seyredemedim ama  :inşAllah: flaş belleğe atıp evde seyredeceğim  :rıza:

::cay::  ::cay::  ::cay::

::gul1::  ::xgul::

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde
Cenneti vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde..
Mehmet Akif Ersoy

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
Cümlemizden rabbim razı olsun kıymetdar kardeşlerim

Çevrimdışı عباس

• Mütalaacı
  • *
eve götürdüğümde flaş diiskten yüklediğimde çalışmamıştı ama şükür bugün indirdim seyrettim çook güzel

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde
Cenneti vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde..
Mehmet Akif Ersoy

NurunYolcusu.com İrfan Medya Projelerini Destekler

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler