[mp3=200,20]http://Parkingmusic.com/files/ezeli nur- fon.mp3[/mp3]

"Ey dost! "
" Ey dost ! ne yaprağın kurusun ne gülün solsun,her tuttuğun altın olsun,avuçların Sema da ,dudakların duada,dileklerin kabul olsun.. "
"Fedakar olan insan gönülden sevendir..Yürekli olan insan kendini bilendir..Umutlu olan insan,yaşamı sevendir.."
"Ey dost ! görmeye çalış ki,bütün pisliğine ve kalleşliğine rağmen dünya yine güzeldir..."
" Sabır dostum ya sabır,dünya mü'mine kabir,ne isyan ne de kahır..sabır ey dostum sabır...
Kainat sende saklı,Dava da mü'min haklı...kılavuz AŞK ve akıl,sabır ey dostum sabır..."
" Sevgi yüreklerde saklı,özgürlükse türkülerde,umutlarını bulutlara sal,ulaşmasını istediğin yerlere güvercinler uçursun,hüzünlerini Anka kuşuna ver Kafdağına götürsün..."
"İslam bir bütündür...Ey kardeş ! dinini istediğin şekilde yaşayamazsan...Kur'an ölçülerine göre hayatın yolunu yürümeye çalış,her iki cıhanda hayırlısını vermesi için Rabbine dua et ! "
" Sen Mevla'yi sevende,Mevla seni sevmezmi ?Rızasını istersen,Hak rızasını vermezmi ;
Sen Hakkıın kapısında ,canlar feda eylersin,emrine hizmet etsen Allah ecrin vermez mi ? "